De Online Marketing Methode E Boek
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw Boek van Raymond Gruijs

Ik deel graag hoe deze minder bekende manier van klanten benaderen, 

mij meer tevreden klanten heeft opgeleverd

Hoe kun je meer omzet maken met online marketing zonder internetervaring.   


In zeven stappen naar warme klantcontacten in minder tijd.

Door: Raymond Gruijs

Ben je een ondernemer die zoekt naar nieuwe manieren van groei zonder direct meer medewerkers aan te nemen?
Dan heb ik goed nieuws voor je.

Ben je een ondernemer die belang hecht aan relatiebeheer, maar het ondoenlijk vind worden door het vele fileleed?

Ben je er nog niet aan toegekomen om eens afstand te nemen van je dagelijkse beslommeringen om te bedenken hoe je je acquisitiestrategie simpeler kunt maken zonder dat het persoonlijk contact verloren gaat?

Hoe mooi zou het zijn als je een methode in handen krijgt die je tijd bespaart, meer warme klanten oplevert en bovendien meer omzet genereert bij bestaande klanten?

Alvorens ik ga uitleggen hoe je dat kunt bereiken eerst het volgende.


Ik heb diep respect voor je

Ik weet dat je hard werkt.

Dat weet ik omdat je de moeite neemt dit te lezen.

Je bent namelijk altijd op zoek naar informatie die je verder helpt.

Dat respecteer ik bijzonder. Alleen die mensen zullen resultaten behalen.


Ik wil je graag helpen door je letterlijk in mijn keuken te laten kijken, zodat jij kan onderzoeken of dit iets voor je is.

Ben je er klaar voor?


Het is de kunst om geïnteresseerde mensen daadwerkelijk in de praktijk te laten ervaren hoe je hen helpt waardoor ze meer vertrouwen in de mogelijkheden van jouw product of dienst krijgen, maar bovendien ook nog meer vertrouwen in jou gaan krijgen.


Ik ontdekte dit in 2016 toen ik besloot mijn acquisitiestrategie volledig om te gooien en me volledig te richten op deze hedendaagse methode.


Ik besloot een proef te doen door letterlijk alles te vertellen wat ik wist. Iets wat eigenlijk niet gebruikelijk was.


Ik was verbaasd hoeveel positieve reacties ik kreeg. Ik was echt geraakt door de waardering van mensen over hoe de adviezen hen verder hadden geholpen.


Maar wat me echt overrompelde, was dat mensen mij vroegen of zij klant mochten worden en of ik ze verder wilde helpen.

Inderdaad, ik hoefde er niet om te vragen. Ze boden zichzelf aan. 
Binnen drie maanden ben ik (tijdelijk) gestopt met deze methode. Waarom? Omdat ik simpelweg de hoeveel klanten niet aankon!


Dus begon ik de onderliggende stappen van deze methode op te schrijven in een makkelijk leesbaar en direct te gebruiken e-boek, waardoor jij hetzelfde kunt doen en ook snel merkbaar verschil gaat ervaren.


Je kunt dit e-boek tijdelijk downloaden via 👉 deze linkFeitelijk kun je de stappen gebruiken om allerlei soorten producten of diensten te verkopen.


Natuurlijk gebruik ik deze stappen zelf ook om nieuwe klanten voor voor mijn opleidingen en dienstverlening aan te trekken.


Geloof het of niet, maar nog niet al te lang geleden heeft een organisatie voor goede doelen deze strategie ook toegepast om meer deelnemers te werven voor een hardloop wedstrijd.


Recent vond een coach, door de inzichten uit dit e-boek, na een lange zoektocht zijn perfecte doelgroepen en stroomde zijn business binnen drie weken weer volop.


Plots vielen de puzzelstukjes voor hen op hun plaats en begrepen ze veel beter hoe ze warme klantcontacten konden opbouwen zonder dat ze uren moesten rijden voor netwerkgesprekken.


HOE KAN HET DAT IK DIT NIET EERDER HEB GEZIEN?


Ik was verbaasd hoe goed de stappen uit deze methode werkten zonder dat ik veel kennis van computers en internet nodig had. Sterker nog: ik ben echt geen technicus en heb er ook geen zin in me daarin te verdiepen.


Ik was in eerste instantie bang dat ik allerlei mensen in dienst moest nemen om dit voor elkaar te krijgen. Niets is minder waar. Ik kan die warme klantcontacten opbouwen zonder dat ik daar anderen voor nodig heb.


Het bijzondere was zelfs dat bestaande klanten, maar zeker nieuwe warme contacten, blij waren met deze werkwijze. Zij bespaarden immers ook veel tijd en konden sneller een antwoord vinden op hun vragen.


Inmiddels heb ik zoveel mensen verteld over wat deze methode voor mij heeft betekend en kreeg ik zoveel vragen over hoe ik dat dan doe.


Dat is de reden geweest dat ik stappen voor je heb uitgeschreven in een e-boek, waarmee je gaat ONTDEKKEN om hetzelfde te doen als dat ik al jaren met veel plezier doe.


Je kunt dit e-boek tijdelijk zonder kosten downloaden via 👉 deze link.


Ik hoor graag van je hoe de methode voor jou het verschil heeft gemaakt.


Met enthousiaste groet,

Raymond Gruijs.

28 jaar 

Ondernemer & Opleider in marketing en coaching

2

Boeken geschreven

5.000+

Downloads van e-books

> 100

Ondernemers zakelijk en prive laten groeien

Raymond heeft mijn ogen geopend. Mijn bedrijf loopt goed en ik letterlijk weer gezond

Simon Compagnie

Als ik online marketing toch eens eerder had toegepast...

" Dan had ik niet > 60 uur per week met m'n bedrijf bezig hoeven te zijn.

Maar nu ik door de Online Marketing Methode® ervaren heb, hoe ik meer mensen kan helpen in minder tijd met echte oplossingen voor hun situatie, leef ik veel relaxter". 

No opt-in form has been selected
Wij maken gebruik van cookies.